dimarts

Morella F.C. 0 - A.C.D. Peníscola 0

Vibrant encontre el que van oferir dos ferms candidats a pujar de categoria com el Morella, tercer classificat i el Penyíscola, segon classificat, a la Fàbrica de Giner. Abans del partit estaven igualats pràcticament a tot, amb la salvetat que els morellans amb un gol més en contra. El resultat de 0 a 0 ho deixa tot igual, amb un resultat d’empat al que pareix que estiguen abonats els dos conjunts quan s’enfronten. La passada temporada a la Fàbrica també empat a zero gols i al camp del Penyíscola empat a un gol. Destacar el bon ambient de futbol que va tenir el camp de la Fàbrica amb molts aficionats morellans i penyiscolans, gràcies a l’horari (16 hores), el jugar en dissabte i que la meteorologia va ser prou agradable.

El partit va començar amb equilibri dels dos equips i molt de respecte al camp entre el segon i el tercer classificat. Hi havia molt en joc i això es va notar en alguna decisió com la de que Chillida jugara de central, com ja va fer la temporada passada amb el Catí, per defendre el potent atac penyíscolà amb el conegut Óscar Grau com a referència. Poc a poc el Morella es va fer ‘amo i senyor’ del partit, amb un gran joc i domini al que sols va faltar la definició de cara a porta. Aquesta va ser la tònica fins al descans, desaprofitant els locals vàries ocasions clares que de haver sigut gol hagueren marcat el signe del partit.

A la segona meitat, als primers minuts de nou el Morella ho va intentar, però el Penyíscola va espavilar i va anar guanyant terreny, amb algunes aproximacions molt perilloses. Els morellans van anar baixant el ritme i en els darrers minuts pareixia més clar que aplegara el gol visitant abans que el local.
Però finalment, el marcador no es mouria, encara que va haver-hi una acció que hagués pogut donar la victòria al Penyíscola. Quasi al final una bona jugada visitant, amb possible fora de joc, deixava sols a un jugador rival que va ser tirat dins de l’àrea, en un més que possible penal.

De totes formes, el resultat és just, encara que el Morella va perdonar massa a la primera part, fet clau perquè als penyiscolans els costa remuntar quan van per avall del marcador. Bon partit entre dos bons conjunts que pel que estan demostrant fins al moment, són els que poden fer un poc d’ombra a un potentíssim Sporting Benicarló que ha guanyat els 7 partits han disputat. Dos candidats a pujar de categoria si mantenen el nivell mostrat fins aquest mes de novembre. Aquest diumenge el Morella visitarà el remodelat camp del Tírig.

Morella FC: Jero, Carni, Chillida, Marc Monfort, Ximo, Mario, Ángel, Jordi, Josele, Víctor i Marc Moles. També van jugar Soro i Carles