dilluns

C.F. Tírig 0 - Morella F.C. 5

El Morella visitava en la vesprada d’ahir el camp del Tírig, un equip de la part baixa de la classificació.

L’equip morellà va eixir molt concentrat i molt prompte es va avançar en el marcador. Sobre el minut 8 de partit, Josele intentava enviar el baló a Moles i finalment li va caure a peus de Carni que amb una gran vaselina va batre al porter local. El Morella no es va conformar i tan sols 4 minuts després Josele es va plantar sol a l’àrea i va aconseguir el segon de tir creuat. El partit va continuar amb un equip visitant que dominava completament el joc i arribava en molt de perill a la porteria rival. En una d’aquestes, quan Mario ja encarava l’àrea rival va ser agarrat per l’últim defensa i va provocar l’expulsió del rival. En la jugada següent, Moles feia el tercer amb un bon remat de cap després d’una gran centrada de Josele. No tot serien bones notícies per als interessos morellans ja que una més que discutible expulsió de Víctor tornava a igualar als equips. Gran primera part dels morellans que marxaven al descans amb el partit pràcticament sentenciat.

A la segona part, el Morella va continuar amb el domini total de la possessió i va disposar d’infinitat d’ocasions que no es van arribar a materialitzar. L’equip local per la seua banda intentava generar perill amb balons llargs a l’esquena de la defensa però pràcticament no va inquietar la porteria defesa per Jero. En el minut 76, Moles es quedava sol i no desaprofitava l’ocasió per fer pujar el quart gol en el marcador. Poc després, Josele definia a la perfecció després de rebre una gran assistència de Chillida. Finalment, el Morella golejava al Tírig i sumava tres punts més a la classificació. La pròxima setmana el Morella rep la visita del Vinromà.

Morella F.C.: Jero, Carni (Héctor), Monfort, Pau, Albert (Ximo), Àngel (Soro), Chillida, Mario (Carles), Víctor, Josele i Moles. A la banqueta també va estar Dídac com a porter suplent.

Gols: min. 8 Carni (0-1); min 12 Josele (0-2); min. 25 Moles (0-3); min 76 Moles (0-4); min. 82 Josele (0-5)