dilluns

Morella F.C. 4 - C.D. Vinromà 1

Aquest diumenge, el Morella rebia la visita del Vinromà. El partit va començar amb un equip visitant que va eixir molt concentrat i inclús va crear moltes complicacions a l’inici de l’encontre. Tot va canviar al minut 11, Mario va traure un corner al primer pal i Josele amb un gran remat de cap avançava als morellans en el marcador. Després d’aquest gol, el Morella es va fer amb el domini del joc i realitzant grans combinacions per banda creava molt de perill sobre la porteria rival. En una d’aquestes, Josele controlava la pilota dins de l’àrea i amb una espectacular vaselina aconseguia el segon. Poc abans d’arribar al descans, l’equip local sentenciava pràcticament el partit. A la treta d’un corner, el baló arribava fins a Josele que va marcar de tir ajustat al pal. El jugador morellà es convertia en el gran protagonista d’aquesta primera part aconseguint un “hat trick”.

A la segona, el Morella amb el clar avantatge en el marcador es va relaxar i les Coves amb més ganes que futbol va intentar reduir la diferència. Sobre el minut 80, Monfort arrodonia la golejada. Novament a la treta des del cantó, el central morellà rematava de cap al fons de la xarxa. L’equip local va aprofitar a la perfecció l’estratègia en aquest partit, ja que dels 4 gols aconseguits, 3 van ser gràcies als llançaments des de la cantonada. Uns minuts després, el Vinromà acurtava distancies amb un bon gol de vaselina. A la fi, el Morella sumava 3 punts més i s’afiança a la segona posició de la segona regional.

Morella F.C.: Dídac, Ximo (Héctor), Monfort, Pau, Andreu (Albert), Àngel (Soro), Chillida (Carles), Mario, Jordi, Josele i Moles.

Gols: min. 11 Josele (1-0), min. 20 Josele (2-0), min. 44 Josele (3-0), min. 80 Monfort (4-0), min. 84 (4-1).