dilluns

Morella F.C. 6 - U.D. Atzeneta 2

El diumenge a la vesprada es disputava una nova jornada de la 2ª Regional al camp de la Fàbrica Giner en la que el Morella F.C. rebia a un rival sempre complicat com és la U.D. Atzeneta.

El partit va començar amb un Morella intentant agafar l’iniciativa del partit amb un futbol de toc encara sense arribar a crear molt de perill sobre la meta rival. L’equip visitant, per la seu part, estava ben posicionat al camp i buscava sempre les eixides ràpides del baló cap als davanters. Sobre el minut 28 d’aquesta primera part, l’Atzeneta s’avançaria amb un bon gol del seu davanter, en una passada a l’espai, un jugador es quedava sol i definia a la perfecció davant de l’eixida de Jero, un gol molt discutit pels jugadors morellans que reclamaven una falta i un possible fora de joc. Instants després del gol l’equip visitant va poder ampliar la diferència però Jero, amb un parell de gran aturades no ho va permetre. A cinc minuts dels descans Pau va tindre que substituir a Marc Bellvís per lesió.

A la segona part el Morella va eixir decidit a per el partit i mol prompte aconseguiria empatar el partit. En el minut 49, el porter visitant enviava a corner una bona ocasió de víctor, a la treta, la pilota la controlava Moles i amb molt poc àngul aconseguia batre la porteria rival. El Morella es va fer amb el control total del joc i creava molt de perill però en una jugada aïllada un davanter del Atzeneta es va plantar a l’àrea i va perforar la meta de Jero amb un potent xut. Després d’aquest gol va començar el festival morellà que en 4 minuts va aconseguir tres gols. Al minut 61, Víctor amb un llançament de falta tornava a ficar les taules en el marcador. Pràcticament en la jugada següent, Moles avançava als morellans després d’una passada de Soro. I dos minuts més tard, una gran combinació entre Josele, Moles i Jordi acabava en la pilota en el fons de la xarxa. El Morella jugava a plaer amb un equip rival entregat i bones combinacions dels jugadors locals. A la mig hora d’aquesta meitat els morellans ampliaven diferències amb un gran gol de Chillida que va entrar per tota la esquadra. Ja en el Descompte, Mario tancaria la golejada amb un bon llançament de falta directa.

La pròxima setmana el Morella F.C. visita el camp del Platges d’Alcossebre, un partit que es disputarà el diumenge a les 12:00 h.

Morella F.C.: Jero, Carni, Marc Monfort, Marc Bellvís (Pau), Joan Bellvís (Héctor), Soro (Carles), Víctor (Mario), Josele, Jordi i Moles. A la banqueta també va estar Dídac com a porter suplent.

Gols: min. 28 (0-1); min. 49 Moles (1-1); min. 59 (1-2); min.61 Víctor (2-2); min. 62 Moles (3-2); min 64 Jordi (4-2); min. 73 Chillida (5-2); min. 90 Mario (6-2).