dilluns

El Morella empata a zero al difícil camp del Benassal

El Morella FC va jugar aquest diumenge al difícil camp del Benassal. Els locals van disputar el seu segon encontre consecutiu a casa després de derrotar la setmana passada per 2 a 1 al Vilafranca. Els morellans venien de guanyar 1 a 0 al Salsadella, amb dos triomfs en dos partits aprofitant al màxim els dos gols que ha fet fins al moment. En aquesta ocasió, no va poder passar de l’empat a 0 gols.

Diego Boix va confiar d’inici per fer front al Benassal amb Dídac, Marc Bellvís, Carni, Marc Monfort, Albert, Ángel, Carlos Chillida, Josele, Soro, Víctor i Marc Moles. També van jugar Mario Martí, Carles Fabregat, Andreu Prats i Héctor Chillida.

Partit molt travat des de l’inici. Pel vist al camp del Benassal, serà un dels llocs on pocs equips aconseguiran la victòria. Al Vilafranca li va passar la setmana passada, estant a punt d’empatar i els morellans al menys van traure un punt. L’encontre va tenir molt poc futbol. A l’inici, taules en l’intent de dominar el partit, però poc a poc els morellans van anar agafant el to i van ser els que van tenir les aproximacions més perilloses, sobretot amb Soro que va estar molt incisiu en atac. De totes formes, l’ocasió més clara seria per als benassalencs quan un dels seus jugadors es va quedar en un contra un contra Dídac, però el porter morellà va estar molt hàbil i amb una mà li treia la clara oportunitat de gol.

A la segona meitat, més del mateix. Moltes interrupcions, amb un àrbitre que va estar molt correcte, i poc joc per part dels dos equips. La balança va estar molt equilibrada en quant a ocasions. Sobretot en la recta final quan qualsevol dels dos equips hagueren pogut obrir la llauna. Als primers minuts els dos conjunts van estar ben posicionats, amb molt poques ocasions. Als darrers minuts el partit es va trencar, amb aplegades fàcils a les àrees rivals, però el marcador no es mouria i finalitzaria amb empat a 0 gols. Vist lo vist, un empat positiu a domicili per als morellans.

El Morella FC continua invicte, amb dos victòries i un empat. Es dona la paradoxa que és l’equip que menys gols ha fet de la categoria, un total de dos, i l’únic que encara no ha encaixat cap; amb un bon bagatge de punts, 7 de 9 possibles. El proper partit, en principi aquest dissabte, derbi front al CF Vilafranca al camp de la Fàbrica de Giner.



Comarques Nord