dilluns

El Morella F.C. suma tres punts més

Partit en més emoció que futbol el que es va viure al camp de la Fàbrica Giner.

El Morella s’estrenava aquesta temporada al camp de la Fàbrica de Giner i rebia al Salsadella, un rival sempre complicat.

El partit va començar sense un dominador clar, amb els dos conjunts ben ordenats al terreny de joc i amb molt poques ocasions. A mesura que avançava la primera part, el conjunt morellà es va fer amb la possessió de la pilota però sense dispondre de moltes ocasions. Per la seua banda, els visitants, intentaven crear perill en eixides rapides i balons llargs al seu davanter. Quan pareixia que s’arribaria amb el 0 a 0 al descans un espectacular gol d’Albert trencava l’empat. Albert va veure avançat al porter visitant i quasi des del mig del camp va introduir la pilota en la xarxa rival, un gran gol que avançava als morellans.

A la segona part, el conjunt visitant va eixir en busca de l’empat. Durant els primers minuts, el Salsadella va tancar al Morella al seu camp però no aconseguia materialitzar cap ocasió. Després, d’aquesta pressió inicial, els visitants va continuar dominant la possessió però el Morella va comptar en alguna bona ocasió per ampliar la diferència en el marcador com un mà a mà de Moles que finalment va creuar massa el baló. Finalment, el marcador no es mouria i el Morella aconseguia tres punts més que els situa a la part alta de la classificació amb dos victòries en dos jornades.

La propera setmana el Morella visita el camp del Benassal que aquesta setmana va derrotar al Villafranca per dos gols a un.

Morella F.C.: Dídac, Albert, Marc Bellvís, Monfort, Pablo (Ximo), Àngel, Chillida, Victor (Soro), Josele, Jordi i Moles (Mario). A la banqueta també van estar Carles i Lucas.
Gols: min. 44 Albert (1-0)