dilluns

El Morella FC guanya un triangular front a dos equips del Baix Aragó

El Morella FC es va adjudicar aquest diumenge un triangular de futbol que es disputava al camp de la Fàbrica de Giner. Els altres dos participants van ser equips d’Aragó, el Pena-roja CF i el Torrecilla CF d’Alcanyís que formen part de la Primera Regional aragonesa. La vesprada futbolística va ser plena, amb partits des de les 6 de la vesprada i molt bon ambient a les graderies. L’estructura del triangular va consistir en tres encontres de 45 minuts de duració, realitzant cada equip dos partits en total.

El primer encontre el van disputar els dos equips ‘visitants’. El Torrecilla i el Pena-roja van deixar clar des del primer moment que anaven pel partit i es va vore molta força per part dels dos conjunts buscant un gol que no aplegaria. Així, al final dels 45 minuts s’aplegava 0 a 0. Amb l’empat, aquest ‘match’ es va resoldre per penals sent el guanyador el Pena-roja.

El segon dels encontres podia decidir el guanyador si el Pena-roja era capaç de guanyar el Morella. Però no va ser així i el Morella va obtenir un clar resultat de 3 a 0 front als del Matarranya. Des del primer moment, els morellans van ser superiors arrodonint aquest marcador amb dos gols de Josele i un de Víctor.

El darrer partit del triangular va ser el Morella - Torrecilla que va significar el triomf final dels morellans en aquest triangular amistós. Els amfitrions van guanyar per 2 a 0. La nota més positiva, apart de la victòria, va estar en el debut en aquesta pretemporada de Jordi, que no havia pogut jugar per lesió i, a més, va demostrar la seua qualitat i importància en el conjunt morellà al fer els dos gols del seu equip.

Els de Diego Boix obtenien d’aquesta manera les seues dos primeres victòries de la pretemporada encara que en un format diferent al de un partit ‘normal’. El proper amistós del Morella FC serà aquest dissabte front al Traiguera a domicili.