dimarts

Futbol i emocions amb el memorial José Luis Meseguer

Les Festes d’Agost de Morella va tenir entre els seus darrers actes un de molt especial i emotiu. Va ser dins de l’àmbit esportiu amb la celebració del I memorial José Luis Meseguer Pascual, Pepe, jugador del Morella que va perdre la vida el passat mes de novembre de 2009 en accident de tràfic amb tan sols 20 anys d’edat. Un partit de futbol a la casa del Morella FC, el camp de la Fàbrica de Giner, en el que els morellans van exercir d’amfitrions del Sant Jordi, equip de Regional Preferent, un conjunt d’envergadura de la zona del Maestrat.

L’encontre es va encetar amb l’eixida conjunta dels dos equips junt al àrbitre, des dels vestuaris fins al centre del camp. Allí es van esperar per a que s’acostaren el president del Morella FC, Rafael Ripollés i el seu vicepresident, Jesús Ferrer, junt al pare de Pepe, Luis Meseguer, representant a la família del jugador, així com també van estar l’alcalde de Morella, Ximo Puig i el regidor de Joventut, Rhamsés Ripollés. Un acte senzill amb una forta càrrega d’emoció. El Morella FC va lliurar un quadre amb l’escut per a la família per tot el que va donar Pepe pel club morellà. Per la seua banda, el Sant Jordi tambe es va unir al homenatge liurant una placa a Luis Meseguer. El petit acte es va tancar amb una forta ovació del nombrós públic assistent.

Tot seguit començava el futbol, amb el partit entre el Morella i el Sant Jordi. Es tractava del quart partit de preparació dels morellans, que acabarien perdent per 1 a 2, encara que el resultat va ser el de menys en una jornada tan emotiva com aquesta. De totes formes, a pesar de la derrota, les conclusions de l’encontre són més positives que negatives.

El Morella FC va fer un partit molt seriòs, plantant-li cara al rival en tot moment i sense que es notés la clara diferència entre els dos conjunts, al menys en quant a categoria. Els morellans van eixir molt forts, frenant qualsevolt intent del rival de crear joc. Es van anar alternant les ocasions i a les acaballes de la primera part aplegava el primer gol del partit. Va ser en un penal favorable al Morella, després d’una bona internada en atac. Carlos Chillida va ser l’encarregat de xutar i pujar l’1 a 0 al marcador, un gol que va tenir una clara dedicatòria cap al cel, una dedicatòria a Pepe. Abans del descans el Sant Jordi va tenir una clara ocasió que Jero es va encarregar d’aturar.

A la segona meitat, va continuar la igualtat, amb un Morella que podria haver fins i tot ampliat el marcador. Diego Boix, entrenador del conjunt morellà va fer diferents proves al llarg del partit, perquè no oblidem que aquests tipus d’encontres són per fer proves de cara a l’inici de la temporada. Als darrers minuts el Sant Jordi va capgirar el marcador, col·locant l’1 a 2 final i sent els primers guanyadors del memorial José Luis Meseguer.

El Morella espera nous partits de preparació esperant obtenir la primera victòria ja que el passat divendres front al Tírig empatava a tres gols en un partit on es va notar el cansament dels bous de Sant Roc.