dilluns

Morella F.C. 5 - R.C. Salzadella 3

Aquest diumenge es disputava una nova jornada de la segona regional. El Morella F.C. rebia en el camp de la Fàbrica Giner al Salsadella. Des del principi el Morella intentà fer-se amb el control del baló i portar la iniciativa en el joc. Molt prompte arribarien les primeres ocasions, la primera en un llançament de falta de Jordi que el porter visitant va enviar a córner. En la jugada següent el Morella va aconseguir avançar-se en el marcador, un tir de Àngel des de la vora de l'àrea va anar a parar al travesser i el seu rebuig el va rematar a plaer Josele amb el cap. Després d'aquest gol els locals van continuar buscant la porteria rival per a aconseguir una diferència més àmplia i van disposar de molt bones ocasions, com una gran jugada de Moles per la banda que realitzà un centre mesurat per a Josele però la seua rematada la va enviar el meta rival a córner. Poc després, es va produir una jugada polèmica, Jordi va efectuar un llançament de falta des de la mateixa línia de l'àrea, el porter va rebutjar i el baló li va caure a Ángel que el va introduir dins de la porteria, l'àrbitre invalidà el gol per un dubtós fora de joc. El Salsadella que no havia creat quasi perill aconseguiria empatar després d'un ràpid contraatac que en un primera rematada va aconseguir detindre Dídac però el rebuig el va espentar el davanter rival al fons de la xarxa. Els morellans no van abaixar els braços i en el descompte van aconseguir avançar-se de nou en un passada a l'espai que Moles defineix a la perfecció davant de l'eixida del porter rival. Pareixia que els locals s'anirien amb avantatge al descans però en un baló llarg a l'esquena de la defensa morellana el davanter va controlar i va encarar la porteria de Dídac que no va poder impedir l'empat, aquest gol va ser molt protestat pel conjunt local que reclamaven una mà en el control del davanter visitant.

En la segona mitat el Morella va eixir decidit a pel partit. En el descans es va produir una substitució, Marc Bellvís deixava el seu lloc a Albert. Precisament Albert, en la seua primera intervenció, va realitzar un gran centre que Moles va aprofitar per a aconseguir el tercer gol. Uns minuts més tard, el Morella va aconseguir el gol de la tranquil·litat. Carni va marcar un espectacular gol després de recórrer tot el camp sortejant diferents rivals i picant la pilota per damunt del porter rival. El partit va continuar amb domini per al Morella que va disposar d'infinitat d'ocasions que no van aconseguir materialitzar. En la recta final del partit un gran gol de la Salsadella va posar un poc d'emoció a l'encontre. El davanter va controlar en el lateral de l'àrea, es va acomodar el baló i amb poc angle va ficar la pilota en l'esquadra del segon pal de Dídac. L'emoció va durar poc ja que tan sols dos minuts després els morellans van aconseguir el quint i definitiu gol, Moles va controlar un bona passada a l'espai i va cedir per a Dolz que va espentar el baló al fons de la xarxa. Amb aquest resultat el Morella avança al Salsadella a la classificació. La pròxima jornada, la penúltima, el Sant Mateu visita el camp de la Fàbrica Giner en un partit molt important per a les seues aspiracions ja que és segon a la classificació a un sol punt del Peníscola.

Morella F.C.: Dídac, Marc Bellvís (Albert), Hugo, Pau (Dolz), Joan, Soro (Monfort), Àngel, Carni, Josele (Guillermo), Jordi i Moles. A la banqueta també va estar Jero.

Gols: min. 12 Josele (1-0) min. 38 (1-1) min. 45+1 Moles (2-1) min. 45+2 (2-2) min. 50 Moles (3-2) min. 54 Carni (4-2) min. 87 (4-3) min. 89 Dolz (5-3)