dimarts

U.D. Atzeneta 2 - Morella F.C. 3

El Morella F.C. visitava aquest diumenge el camp de la U.D. Atzeneta. Els morellans es van retrobar amb el bon joc després d'encarrilar una mala ratxa de joc i resultats. El partit es presentava molt complicat pel fet que molts jugadors de la plantilla arrossegaven problemes físics, com era el cas de Marc Bellvís i de Hugo que va rebre un fort colp en el derbi i fins a última hora va ser dubte per a aquest partit. El Morella va eixir molt fort i ràpidament es va fer amb el control del joc. El conjunt visitant portava la iniciativa en el joc i prompte arribaria la primera ocasió amb un llançament de fora de l'àrea que va parar al pal. Sobre el minut 20 del partit, Josele en una gran jugada personal, aconseguiria el primer gol de l'encontre. El jugador morellà va agafar la pilota en el centre del camp i després de sortejar a diversos defenses va definir a la perfecció davant de l'eixida del meta local. Després d'aquest gol, el conjunt morellà continuà buscant el gol i a punt va estar d'aconseguir-ho en una jugada de Moles i Josele. Quan pareixia que arribaria el segon gol visitant, en un ràpid contraatac l'Atzeneta va aconseguir empatar.

La segona part va continuar com la primera. El Morella continuava portant el ritme del partit. Als 10 minuts d'aquesta mitat es va produir un canvi a les files morellanes, Pau tornava a l'equip després d'una llarga lesió que li va obligar a passar pel quiròfan. Dos minuts més tard, Moles va realitzar una gran jugada individual i va cedir precisament per a Pau que va aconseguir el segon gol del Morella. Poc després, Moles va aconseguir el gol de la tranquil·litat que reflectia el bon joc realitzat pel conjunt morellà. Després d'aquest tant el Morella va baixar el ritme i a falta de 5 minuts per a la conclusió de l'encontre l'Atzeneta va reduir distàncies en el marcador i va posar un poc d'emoció. Els visitants van controlar bé aquestos compassos finals i el marcador ja no es mouria.

La pròxima jornada el Morella rep en el camp de la Fàbrica Giner al conjunt de La Salzadella que està un punt per damunt en la classificació de la segona regional.

Morella F.C. : Jero, Joan, Hugo, Monfort, Carni, Ángel, Soro, Josele, Albert, Jordi i Moles. También jugaron Pau, Guillermo, Marc Bellvís i Dolz.

Gols: min. 20 Josele (0-1); min. 32 (1-1); min. 57 Pau (1-2); min. 70 Moles (1-3); min.85 (2-3)