dilluns

Morella F.C. 1 - Esportiu Cinctorrà 2

Aquest diumenge es celebrava un nou derbi comarcal que enfrontava al Morella F.C. i a l'Esportiu Cinctorrà. El partit va començar amb moltes imprecisions en ambdós conjunts, ja que cap dels dos aconseguia fer-se amb el control del joc. A poc a poc l'equip local es va fer amb el domini del baló però sense arribar a crear perill sobre la porteria rival. Prompte arribaria el primer gol del partit, després d'un centre a l'àrea el baló queda rebutjat i Jordi colpeja l'esfèric al fons de la porteria, un gran gol des de la vora de l'àrea que avançava al conjunt morellà. El conjunt local tenia la possessió del baló però el Cinctorrà començava a arribar a la porteria de Dídac, primer amb un tir creuat del davanter que no arriba a rematar per molt poc un jugador visitant i a continuació en una jugada anul·lada per fora de joc que finalment acabaria en gol. Al final dels primers 45 minuts el Morella s'anava al descans amb un avantatge mínim en el marcador.

Durant el descans Joan va ser substituït per Carni a causa d´un fort colp rebut en el turmell. La segona part va començar sense un dominador clar, el Morella intentava combinar i el Cinctorrà creava molt de perill en les eixides ràpides del baló, en una d'elles es va produir una altra jugada polèmica ja que l'àrbitre va assenyalar fora de joc quan un jugador visitant es va quedar sol i va aconseguir batre Dídac. A continuació es van produir dos canvis en les files morellanes, Soro substituïa Guillermo i poc després Bellvís es ressentia de la seua lesió i entrava Albert per a ocupar el lloc de lateral. Sobre el minut 60 Josele va estar a punt d'aconseguir el gol de la tranquil·litat però el baló es va anar al travesser una vegada havia superat al meta visitant. El Cinctorrà continuava creant molt de perill i finalment va aconseguir empatar, en un baló llarg un jugador cinctorrà controla i cedeix a un company que colpeja per davall i posa les taules en el marcador, el gol va ser molt discutit pels morellans que reclamaven fora de joc en aquesta jugada. Uns minuts després, en un baló penjat a l'àrea es produïx un mal rebuig i un jugador visitant espenta el baló al fons de la porteria. Després d'aquest gol, el Morella es va llançar cap amunt amb més ganes que futbol, açò va provocar que el conjunt de l´Esportiu Cinctorrà disposara de molts contraatacs. En la recta final el partit es va endurir a causa de la tensió per l´ajustat del marcador i es van veure entrades dures que podrien haver suposat alguna expulsió. Els morellans van tindre alguna ocasió a baló parat, sobretot un rematada de cap de Moles que va detindre molt bé el porter del Cinctorrà. Ja en el descompte, a la treta d'un córner el Morella va aconseguir marcar però va ser clarament amb la mà i el gol no va pujar al marcador. Finalment l'Esportiu Cinctorrà aconseguia la victòria en el derbi.

Morella F.C.: Dídac, Marc Bellvís (Albert), Hugo, Monfort, Joan (Carni), Ángel, Guillermo (Soro), Josele, Mario (Andreu), Jordi y Moles. A la banqueta també va estar Jero.

Gols: min. 19 Jordi (1-0) min. 68 (1-1) min. 74 (1-2)