dimarts

Morella F.C. 0 - U.D. Sant Mateu 6

Aquest diumenge es disputava la penúltima jornada de la temporada. El Morella F.C. rebia en el camp de la Fàbrica Giner al segon classificat, el Sant Mateu, amb moltes opcions per a aconseguir l'ascens. El partit va començar amb els dos conjunts molt ben posicionats en el terreny de joc sense que haguera un dominador clar. La primera gran ocasió de l'encontre va ser per al Sant Mateu en un mà a mà que va detindre Jero. Poc després en un baló penjat a l'àrea el porter visitant va efectuar una mala eixida i va arrollar a Carni, els jugadors morellans van reclamar penal però incomprensiblement l'àrbit no va assenyalar res. El conjunt visitant continuava atacant i a punt van estar d'aconseguir el primer gol en un bon centre que va traure Joan en el segon pal. En l'últim tram de la primera mitat, el Morella va disposar de diverses ocasions, la més clara una de Moles que es va marxar fora per molt poc. Ja en temps de descompte, en un baló llarg un jugador visitant controla, segons pareix amb la mà, i el seu tir el desvia Jero a córner. A la treta de córner el Sant Mateu va aconseguir avançar-se amb un espectacular gol. El centre va anar a parar al lateral de l'àrea i un jugador visitant, a la mitja volta, va colpejar el baló que es va introduir per l'esquadra. Finalment, el Sant Mateu es va anar amb avantatge al descans.

A la segona part el partit es va decantar per a les files del Sant Mateu que va aprofitar quasi totes les oportunitats que va tindre. El Morella se'n va anar cap a dalt buscant l'empat i els espais els va aprofitar el Sant Mateu que en deu minuts pràcticament va aconseguir 4 gols i va sentenciar el partit. Sobre el minut 70 l'àrbit va expulsar a Carni per protestar i pocs minuts després el conjunt visitant va aconseguir el sext i definitiu gol. Una golejada del Sant Mateu que el col·loca líder a falta d'una jornada.

La setmana que ve el Morella tanca la temporada rebent al Benassal. També cal destacar que l'encontre que disputaran el Peníscola contra el Sant Mateu, segon contra primer classificat, que decidirà l'equip que ascendeix a la primera regional.

Morella F.C.: Jero, Carni, Hugo (Soro), Monfort, Joan (Josele), Àngel, Pau, Marc Bellvís (Dolz), Albert, Jordi i Moles. A la banqueta també va estar Dídac.

Gols: min. 45 + 1 (0-1); min. 53 (0-2); min. 58 (0-3); min. 61 (0-4); min. 64 (0-5); min. 74 (0-6)