dimarts

C.F. Tírig 1 - Morella F.C. 4

El Morella F.C. visitava al TÍrig en aquesta jornada de la segona regional. Finalment, el partit es disputava el dissabte a les 15:00 hores al camp Santa Ana del C.D. Catí. El partit no podia començar millor per als interessos morellans ja que al primer minut en una jugada de Josele l’equip local va cometre penalti, Moles va ser l´encarregat d´efectuar el llançament i no va desaprofitar l´ocasió per avançar al Morella en el marcador. El partit es posava molt de cara encara que el joc no era el millor que s´ha vist aquesta temporada. Sobre la mig hora de partit, una jugada per banda de Josele que finalment aconsegueix centrar i quan Guillermo anava a rematar un propi jugador del Tírig es va introduir la pilota en la seua pròpia porteria. Una jugada afortunada que ficava el 0 a 2 en el marcador en el qual s’aplegaria al descans.

La segona part començava en més ritme ja que el Tírig buscava retallar diferències i el Morella aconseguir un gol que significaria la sentència. Sobre el minut 20 d’aquesta meitat, Dolz que va substituir a Guillermo, realitzava una magnífica jugada sortejant a diferents rivals i cedint a Albert per a que lograra el tercer gol morellà. Quan millor jugava el Morella, en una contra dels locals Dídac va cometre un clar penalti que va significar la seua expulsió, Jero substituïa a Josele i ocupava la porteria per intentar detindre la pena màxima però el jugador del Tírig no va fallar. El Morella afrontava l´últim quart d´hora amb un jugador menys però als pocs minuts d´aquesta desafortunada jugada, una bona acció de Soro va fer que Marc Moles es quedara sol davant del porter i el davanter morellà va aconseguir el segon gol en el seu compte particular i ja en porta 15 a la categoria. A la fi el Morella sumava tres punts més.

La pròxima setmana els morellans visiten el difícil camp del Rosell que és tercer a la classificació, encara que a la primera volta el Morella el va derrotar per la mínima en la visita al camp de la Fàbrica Giner.

Morella F.C.: Dídac, Marc Bellvís, Hugo, Monfort, Albert, Soro, Àngel, Guillermo (Dolz), Josele (Jero), Jordi i Marc Moles (Joan Bellvís)

Gols: min. 1 Moles (0-1); min. 32 p.p. (0-2); min. 64 Albert (0-3); min. 74 (1-3); min. 78 Moles (1-4)