dimarts

Esportiu Rossel 4 - Morella F.C 0

Partit per oblidar del Morella FC en el difícil desplaçament al camp del segon classificat, l’Esportiu Rossell. Es preveia un encontre complicat i així ho va ser, per les reduïdes dimensions del terreny de joc al qual els morellans no van saber adaptar-se i al ser un d’eixos dies en els que no surt res.

Els primer minuts van ser equilibrats, amb els dos equips mesurant les seues forces, però prompte es trencaria el partit amb un gol als vuit minuts dels locals. Va ser gràcies a una passada llarga al espai que deixava sols al perillós, referència en atac del Rossell, Óscar Grau que no va perdonar un 1 contra 1 amb Jero. La situació es posava molt difícil per als morellans que en els minuts posteriors al gol van intentar, però no van poder, jugar el futbol que els caracteritza. Així, van anar passant els minuts, amb molt joc físic i tàctic però sense ocasions per part dels dos equips. Però als 27 minuts una errada en defensa dels morellans deixava un bon baló a un atacant del Rossell que definia molt bé per pujar al marcador el 2-0. Els locals van demostrar una efectivitat total, ja que sols van comptar amb dues clares ocasions a la primera meitat que es van transformar en gol. El Morella no va inquietar la porteria rival.

A la segona meitat els visitants van eixir amb ganes, buscant un gol que donara vida al partit. Però de nou no eixia res, front un Rossell molt ben col·locat i les poques aproximacions van ser aturades pel bon porter dels locals. Continuava el tanteig, amb un Rossell que creava més perill que a la primera meitat, però no seria fins la mitja hora quan es trencava definitivament el partit. Primer amb un gol anul·lat i als 31 minuts amb un gran gol d’Óscar Grau de vaselina. El davanter Grau va fer un magnífic partit, fent dos gols i creant molt de perill. Encara hi hauria temps per a més ocasions del Rossell que haguera pogut ampliar el resultat. Finalment al minut 38 el tancava 4-0 després de la treta d’un córner per part del Morella i a la contra el davanter JJ, que eixia a la segona part després d’una lesió, es quedava soles i definia molt bé en un tir ras des de fora del àrea aprofitant l’eixida de Jero que no va poder fer res. Com a nota negativa destacar el joc dur que va patir Moles per part d’alguns jugadors locals, amb entrades que en algun cas no van veure ni targeta.
Derrota contundent, la més clara d’aquesta temporada, en un dels pitjors partits de la temporada del Morella.

Morella F.C.: Jero, Marc Bellvís, Hugo, Monfort, Carni, Ángel, Soro, Albert, Jordi, Josele i Moles. També van jugar Dolz, Andreu, Joan Bellvís i Guillermo.

Gols: 1-0 (8’); 2-0 (27’); 3-0 (31’) i 4-0 (38’)

Comarques Nord