dilluns

A.C.D Peníscola 1 - Morella F.C. 1

El Morella F.C. visitava en la vesprada del diumenge el camp del líder de la categoría. Els morellans van eixir molt concentrats com en les darreres jornades i molt prompte s´adelantarien. Sobre el minut 12, Jordi va fer un bona passada a l´espai, Albert la va aprofitar i va centrar per a Moles que conseguia el primer gol del partit. Poc després del gol, Marc Bellvís va tindre que ser sustituit per Guillermo. El partit ere molt físic i en poques ocasions, els morellans intentaven sorpendre amb eixides ràpides mentre que els locals van crear perill sobretot a baló parat. Al minut 30 va tindre lloc la primera gran jugada polèmica, a la treta d´una falta lateral Josele va rematar al fons de la xarxa i l´àrbit va anul.lar el gol, aquest gol podrie haver canviat completament el partit. Però la jugada que va marcar el partit va ser l´expulsió de Carni al final de la primera part, en una jugada que probablement no era ni falta, el col.legiat va mostrar incomprensiblement targeta groga i com ere la segona va tindre que abandonar el terreny de joc. Després de l´expulsió el Peníscola es va fer amb el control total de la pilota i aquesta primera part es va allargar fins al minut 52 ja que el porter morellà Dídac va tindre que ser atès en varies ocasions degut a diversos colps.

La segona part va començar igual que va acavar la primera, els locals amb el control del baló i els visitants defenent amb un home menys. El Peníscola arribava però no trobava la manera de batre a Dídac. No va ser fins al minut 63 quan arribaria l´empat, una gran jugada per banda que finalment va parar al travesser però la pilota li va caure al davanter que va espentejar amb el cap. Cada vegada es notava més el cansament a les files morellanes degut al desplegament físic realitzat amb un home menys i tan sols creaven perill amb ràpids contraatacs i a baló parat. Precisament a la treta d´una falta Jordi va estar a punt de conseguir un espectacular gol però el porter local va fer una gran estirada enviant a corner. Al final el Peníscola va crear bastant de perill però unes vegades la defensa i unes altres el porter van impedir que s´emportaren els tres punts. Aquesta segona part també es va allargar uns 6 o 7 minuts però el marcador ja no es va moure i va acavar en empat.

Cal destacar la mala actuació de l´àrbit que es va equivocar en quasi totes les accions i va acavar per desquiciar als dos conjunts. La setmana que ve el Morella F.C. visita al Tírig que és el penúltim a la classificació, finalment el partit es disputarà el dissabte dia 20 de febrer a les 15:00h al camp del C.D. Catí.

Morella F.C.: Dídac, Marc Bellvís (Guillermo), Monfort, Hugo, Carni, Àngel, Soro, Albert (Jero), Josele, Jordi i Moles (Andreu)

Gols: min. 12 Moles (0-1); min. 63 (1-1)