dimarts

Morella F.C. 3 - C.F. Villafranca 1

Aquest cap de setmana es van disputar diversos partits ajornats de la segona regional ja que a causa de la festivitat de les falles no hi havia jornada en aquesta categoria. Un d'ells, va ser un nou derbi comarcal que enfrontava als equips del Morella F.C. i C.F. Vilafranca.

El partit començava el dissabte a les 17:00 hores en el camp de la Fàbrica Giner amb ambdós equips intentant fer-se amb el control del joc. En els primers minuts ja es va poder comprovar que seria un partit disputat i sobretot molt físic, com sol ocórrer en aquest tipus de partits. Però prompte es va veure que el conjunt local volia portar la iniciativa del partit, tenint el baló en el seu poder i exercint una forta pressió per a recuperar-lo ràpidament. El Morella intentava avançar-se en el marcador realitzant bones combinacions però amb poc perill de cara a la meta del conjunt visitant. El Vilafranca, molt ben organitzat defensivament, creava perill amb eixides ràpides del baló però pràcticament no va inquietar al porter Dídac. En aquesta primera mitat, els morellans van disposar d'infinitat de llançaments a baló parat que no van arribar a convertir-se en el primer gol per molt poc. Abans d'arribar al descans es va produir una lesió en les files morellanes i Soro va d´haver de ser substituït per David Dolz.

La segona part va començar com va acavar la primera amb domini del Morella que controlava totalment la possessió del baló. Sobre el minut 15, una falta lateral treta per Jordi va anar a parar al segon pal, on Hugo va realitzar una bona rematada de cap per fer pujar el primer gol en el marcador. Poc va durar l'alegria ja que en uns minuts, en l'única ocasió dels visitants, després d'una pèrdua de baló en la zona defensiva la pilota li va caure a un jugador vilafranquí que va encarar en el mà a mà a Dídac i encara que va arribar a tocar el baló es va introduir en la xarxa. Després d'aquest gol el Morella no va baixar els braços i va intentar de nou a ficar-se per davant en el marcador. Al servei d'un córner, Moles va realitzar una espectacular rematada de cap que suposava l'avantatge de nou per als locals. En l'últim tram del partit es va notar la baixada física i es va veure poc futbol amb moltes interrupcions. Amb el temps ja complit un ràpid contraatac del conjunt morellà va suposar el tercer gol que va aconseguir Carni amb un tir ajustat al pal.

La pròxima jornada el Morella rep en la Fàbrica Giner al platges d'Alcossebre, que en el partit de la primera volta el conjunt morellà va ser derrotat després de desperdiciar infinitat d'ocasions.
Morella F.C.: Dídac, Marc Bellvís (Joan Bellvís), Hugo, Monfort, Carni, Soro (Davis Dolz), Ángel, Albert (Mario), Josele, Jordi i Marc Moles.

Gols: min. 56 Hugo (1-0) min. 59 (1-1) min. 74 Moles (2-1) min. 90 Carni (3-1)