dilluns

C.D. Els Ibarsos 1- MorellaF.C. 2

El Morella F.C. va visitar aquest diumenge el camp dels Ibarsos. El Morella buscava una victòria després de la derrota contundent que va patir al camp del Rossell. El partit començava amb els dos conjunts intentant fer-se amb l’iniciativa del joc i prompte va arribar el primer gol del conjunt morellà. Sobre el minut 20 del partit, el davanter morellà Moles es plantava davant del porter local i definia molt be fent pujar al marcador el 0 a 1. El partit va continuar amb l’avantatge per als visitants encara que el conjunt local es va estirar i intentava equilibrar l’encontre. A falta de 5 minuts per arribar al descans, una falta llançada per Jordi es va introduir a la xarxa després d’impactar a la tanca defensiva. El Morella arribava a la mitja part amb un marcador molt favorable.

La segona part començava amb molts de problemes per al conjunt visitant ja que en el primer minut l’equip dels Ibarsos aconseguia retallar diferències. Corria el minut 18 i les coses encara es posaven pitjor quan l´àrbit deixà al conjunt morellà amb un home menys, ja que va mostrar la segona targeta groga a Carni. El partit pareixia que es complicava per als interessos morellans però va ser totalment diferent, el Morella es va fer amb el control del partit i buscava aconseguir el tercer gol de la tranquilitat encara que no es podien confiar per el poc avantatge de que disponien. Finalment, el resultat no es va moure i el conjunt visitant aconseguia tres punts més en un partit que en un principi pareixia més fàcil degut a la diferencia dels dos conjunts a la classificació.

Aquest proper dissabte es disputa el derbi contra el Vilafranca que aquesta setmana no va poder disputar el seu encontre front al Peníscola al no dispondre de suficients jugadors, per tant el resultat va ser de 0 a 3 favorable al líder de la segona regional. El partit Morella-Vilafranca es disputará el dissabte 20 de març a les 17:00 hores en el camp de la Fàbrica Giner.

Morella F.C.: Jero, Marc Bellvís, Hugo, Monfort, Joan Bellvís, Soro, Àngel, Josele, Albert, Jordi i Moles. També van participar Dolz, Guillermo i Andreu.

Gols: min. 21 Moles (0-1); min. 41 Jordi (0-2); min. 46 (1-2)