dilluns

Morella F.C. 5 - C.F. Benlloch "B" 0

Diumenge a la vesprada es disputava una nova jornada de la segona regional que enfrontava als equips del Morella F.C. i Benlloch “B" al camp de la Fàbrica de Giner. Els locals van eixir molt motivats, sempre portan el ritme del partit i arribant amb molt de perill a la porteria rival. Els primers minuts van ser de domini total per part del Morella i prompte van arribar les primeres ocasions com per exemple un bon tir de Jordi des de la frontal que es va pedre per la línea de fons. Aquest domini va fer que en el minut 18 arribara el primer gol del partit, després d´una bona combinació del equip morellà, la pilota va arribar a Àngel que va conseguir un gran gol des de fora de l´àrea. Els locals no es van conformar amb aquest gol i va crear infinitat d´ocasions, quasi sempre amb internades per les bandes que no trobaven rematador. Els visitants tan sols va tindre una ocasió amb un bon contratac que el davanter va enviar fora en el mà a mà amb el porter Jero. Finalment, es va arribar al temps de descans amb la sensació de que el resultat no reflectia el domini dels morellans vist al terreny de joc.

La segona part va començar pràcticament com la primera, amb un control total de la possessió per part del Morella i amb molta facilitat per arribar a la porteria visitant. Sobre el minut 52 Marc Moles amb un bon remat des del centre de l´àrea va conseguir el segon gol de la vesprada. Seguidament després d´aquest gol es va produir una gran ocasió en una bona internada de Jordi per banda que deixà per a Josele que va enviar el baló per damunt dels tres pals. Uns minuts més tard, a la treta d´un corner, Josele rematà i el baló li va caure a Monfort que va marcar a plaer. Aquest gol suponia la sentència de l´encontre però com la setmana pasada a les Coves el Morella va continuar en busca de més gols. El quart arribaria al minut 71 amb un bon remat de Moles després d´una bona jugada de Josele. L´últim gol del partit el va conseguir Soro, que en les darreres jornades està molt encertat de cara a porta. Finalment, el Morella va guanyar 5 a 0 per segona setmana consecutiva, dos victòries contundents que fan agarrar moral de cara a esta segona volta del campionat. La próxima setmana el Morella F.C. rep la visita de La Jana, un rival al qual els morellans guanyaren per 0 a 4 a la primera volta.

Morella F.C.: Jero, Marc Bellvís (Dídac), Hugo, Monfort, Albert, Ángel, Soro (Guillermo), Jordi, Dolz (Mario), Josele (Andreu) i Moles.

Gols: min. 18 Ángel (1-0), min. 52 Moles (2-0), min. 67 Monfort (3-0), min. 71 Moles (4-0), min. 78 Soro (5-0)