dilluns

C.D. Vinromà 0 - Morella F.C. 5

El Morella F.C. visitava en la vesprada d´ahir el camp del Temple per enfrontar-se a l´equip cuer de la segona regional. El partit va començar sense un dominador clar amb dos equips ben situats al camp intentant fer-se amb el control de l´esfèric. L´equip visitant ho intentava amb faltes laterals i corners que no es van rematar per molt poc. Tot va canviar sobre el minut 15, quan un jugador del Vinromà va caure dins de l´àrea del Morella i es va reclamar un possible penalt. Enmig de les protestes, Jordi enviava un baló llarg a Moles que controlava i deixava a Soro que va marcar de tir creuat des de la frontal de l´àrea. Un gol molt protestat per l´entrenador local que va provocar la seua expulsió. Després d´aquest gol el Morella es va fer amb el control del partit però no seria fins al final de la primera part quan el conjunt morellà ampliaria distàncies. Primer, en el minut 44, l´àrbit va anular un gol que un jugador de les Coves es va introduir en la seua porteria, un gol que deuria d´haver pujat al marcador i damunt va provocar l´amonestació de Jordi i Hugo. Dos minuts més tard, en una gran jugada d´Albert per la banda, la pilota li va caure a Josele que va conseguir el segon a punt d´arribar a la mitja part.

A la segona part el conjunt visitant va eixir molt motivat i va realitzar un gran futbol. Als dos minuts de la represa una falta provocada per David Dolz es convertiria en el 0 a 3, Jordi amb un espectacular llançament de falta va clavar la pilota per tota la esquadra. El Morella que pràcticament havia sentenciat l´encontre no es va donar per satisfet i va continuar presionant, tant sols dos minuts després, a Josele li van anular un gol de cap en un fora de joc més que dudos. Els visitants no es conformaven i al minut següent, un gran pase a l´espai de Joan Bellvís l´aprofitava Moles per fer el quart amb una bona vaselina. Amb el partit sentenciat el Morella realitzava un doble canvi Hugo i Soro deixaven el terreny de joc sustituits per Monfort i Àngel. Sobre el minut 65, a la treta d´una falta lateral, un bon remat de Monfort en el segon pal va fer que pujara el quint i definitiu gol del partit. Al poc d´aquest gol, un jugador de les Coves va ser expulsat per una forta entrada per detrás i els visitants van fer un altre doble canvi, Guillermo i Juan van eixir per Jordi i Moles. Dos minuts després d´aquest canvi el Vinromà va perdre un altre jugador que va ser expulsat per protestar reiteradament al l´àrbit. Les Coves amb dos homes menys i 0 a 5 en el marcador es va dedicar a vore com els jugadors morellans tocaven i tocaven la pilota fins que l´encontre va concluir. Lamentar que en la darrera jugada del partit Joan Bellvís sofria una lesió al turmell. El diumenge que ve el Morella F.C. rep la visita del Benlloch “B” al cap de la Fàbrica de Giner.

Morella F.C.: Jero, Carni, Hugo (Monfort), Marc Bellvís, Joan Bellvís, Soro (Àngel), Albert, Dolz, Jordi (Guillermo), Josele i Moles (Juan).

Gols: (0-1) min. 24 Soro; (0-2) min. 45 Josele; (0-3) min. 47 Jordi; (0-4) min. 50 Moles; (0-5) min. 65 Monfort.