dimarts

El Morella xoca contra el Penyíscola (0-0)

A pesar de que va ser un partit molt travat, l’encontre es va poder decidir per a qualsevol equip en el descompte.

El Morella CF no va poder aconseguir la seua segona victòria consecutiva a casa i no va passar de l’empat contra un dels equips forts de la competició, el Penyíscola. El partit va ser molt travat durant els 90 minuts, amb un Peníscola ben posicionat idificultant el joc dels locals en el centre del camp. Les ocasions que es van comptabilitzar per a l’un i l’altre equip van ser mínimes, imposant-se constantment els defenses als atacants rivals.

El Penyíscola va donar un esglai a la grada només iniciar-se el partit. Un llançament perillós de falta va obligar a Jero, que defenia la porteria en conjunt blaugrana, a emprar-se a fons per a desviar la pilota a córner. Esta va ser l’ocasió més clara de la primera part. Després d’uns primers minuts amb un cert domini visitant, el Morella va començar a controlar el partit i a arribar a l’àrea, encara que amb poc perill. Mediada la primera part, l’equip local va reclamar un penal per unes mans d’un contrari dins de l’àrea. En un desplaçament en llarg, un central del Peníscola va controlar la pilota amb la cama i, l’esfèric li va colpejar en la seua mà, de forma involuntària, segons el col·legiat de l’encontre. L’entrenador del Morella, es va veure obligat a modificar la forma de joc del seu equip per la matinera lesió d’Andreu, en el minut 28. Llavors, va avançar a Monfort al centre del camp i Hugo va ocupar el seu lloc en el centre de la saga. D’ací al final de la primera part, poc més que destacar.

En la represa, el Penyíscola es va emprar amb més duresa que en la primera per a frenar el joc del Morella. Encara així, els locals van gaudir d’una gran ocasió en l’eixida d’un córner en el minut 14 de la represa. Jordi va servir des de la dreta i Monfort es va avançar a tota la defensa per a cabotejar. Entre el porter i un defensa tragueren la pilota, quan ja es cantava gol en les grades. Tot seguit, el porter visitant va intentar provocar l’expulsió de Monfort tirant-se damunt d’ell quan trauria. El col·legiat va encertar i va perdonar la segona targeta al defensa morellà, que immediatament seria substituït. El partit continuà endurint-se i el futbol brillava per la seua absència, durant alguns minuts. Va ser a falta de 13 minuts, quan el Morella va fer la millor jugada del partit. Pepe es va anar pel centre i va fer un gran passe a l’espai, perquè Albert guanyara per velocitat a la defensa i, en el mà a mà amb el porter, picara la pilota per damunt d’ell, però un central del Peníscola va traure la pilota davall els pals. En el descompte, el marcador podria haver variat, ja que el Peníscola va tindre la seua gran ocasió. Una faltada botada des de 35 metres, no va ser cabotejada per cap jugador i el bot es va enverinar. Jero va traure una gran mà des del mateix escaire per a deixar un punt a casa. Les últimes aproximacions perilloses serien per al Morella, però el marcador ja no es mouria. En definitiva, un repartiment just de punts entre dos equips cridats a estar en la part alta de la taula.


MORELLA C.F.: Jero, Pau (A 53), Monfort (A) (Pepe, 61, A 84), Marc Bellvís (A 72) (Joan Bellvís, 75), Carni, Andreu (Hugo, A 90), Guille (A 77) (Joan, 79), Albert, Ángel, Jordi y Moles


David Gil