dilluns

Una bona segona part va donar la primera victòria a domicili del Morella

C.F.LA JANA O - MORELLA, F.C. 4

Primera victòria del Morella F.C. a domicili en un terreny de joc complicat com el de ‘Les Cometes’ de La Jana, sobretot per les reduïdes dimensions del camp. Una bona segona part va ser la clau de la clara victòria morellana per un contundent 0 a 4, encara que a falta de menys d’un quart d’hora els visitant sols guanyaven per 0 a 1.

La primera part va ser molt espessa per part dels dos equips, amb uns minuts de tempteig per part dels dos equips i després de molt de joc físic al mig del camp, amb poques ocasions dels dos conjunts. Va ser el Morella el que va comptar amb les més clares, en un principi a base de xuts llunyans, nascuts principalment dels peus de Guillermo, que va executar vàries faltes des del mig del camp , per intentar aprofitar les dimensions reduïdes del camp i sorprendre al porter. Alguna va estar prop, però no va acabar en gol. També es van tenir ocasions mitjançant centrades des de la banda esquerra del atac morellà, amb Albert molt incisiu. En una de les seues centrades al àrea Moles va rematar fora un baló molt complicat, sense saber que Pau estava al seu darrere soles per a rematar en una posició més clara que la del davanter. També, pocs minuts després, al límit del descans, Marc Monfort va rematar soles dins del àrea menuda, però molt forçat un còrner botat per Jordi. En aquesta primera meitat, Marc Bellvís va vore una targeta groga clara per una entrada a destemps, encara que van ser els locals els que van utilitzar més l’agressivitat en les faltes.

La segona meitat va començar de la millor forma possible. Als dos minuts de represa, una falta xutada per Marc Monfort des de dins del mig del camp morellà era rematada per un defensa de La Jana que es feia un gol en pròpia porta. 0 a 1 però tota una part per davant. El Morella F.C. va tenir controlat el partit i va disposar de les ocasions molt clares, amb Marc Moles molt actiu o Guillermo que va intentar de nou sorprendre des de fora del àrea. La Jana va aplegar amb poc perill, però el resultat encara era massa curt. Això es va arreglar passada la mitja hora amb tres gols per part del Morella que haguessin pogut ser més. Primer, Marc Moles controlava una pilota dins del àrea menuda i en un complicat remat feia el 0 a 2. Tot seguit Jordi va estar a punt de fer el 0 a 3 en un gol quasi cantat. Aquest aplegaria finalment gràcies a una gran definició 1 contra 1 d’Andreu que no perdonava una gran passada de Jordi. Mentre que el darrer gol l’aconseguia Jordi amb un potent xut col-locat, deprés d’una magnífica jugada de Carni que va assistir en el gol.
Fitxa:

Alineació Morella FC: Jero, Ángel, Marc Monfort, Pau, Joan, Marc Bellvís (Carni 85’), Pepe, Guillermo (Soro 84’), Jordi, Marc Moles (Dolz 78’) i Albert (Andreu 71’). No va jugar Dídac.

GOLS: 0-1 Pròpia porta 47’
0-2 Marc Moles 77’
0-3 Andreu 88’