dilluns

UD Atzeneta 3 - Morella FC 2

El diumenge 16 de novembre, el Morella FC, estrenava el camp del Porrejat d’Atzeneta, un camp que fins aquesta temporada era de terra i aquesta es la primera temporada que es d’herba. Era el primer partit del Atzeneta a casa, per tant, a priori era un partit difícil per al Morella.

Morella FC: Didi, Pablo (Monfort 62’), Carni, Bellvís, Miguel Oscar, Pepe Meseguer, Ángel, Andreu (Chillida 45’), Josele, Moles (Jordi 51’) i Jesús.

Començament mol disputat al camp del Porrejat, el Morella FC, controlava la pilota, mentre que l’Atzeneta, intentava trencar la defensa morellana mitjançant passades a l’esquena. Fruit del control de pilota del conjunt visitant, arribaria una ocasió clara per al Morella, a Josele el van fer caure dintre de l’àrea de l’Atzeneta, l’àrbitre davant d’un clar penal no es va atrevir a assenyalar-lo. Després d’aquest penal no pitat, el conjunt local tindria un parell d’ocasions que no aprofitarien.

Apart del que ja hem comentat anteriorment, el partit va seguir igual amb el Morella control•lant la pilota i el Atzeneta eixint a la contra amb balons llargs. A falta de pocs minuts per al descans, el Atzeneta aprofitaria una de les seves contres per avançar-se en el marcador. Poc més quedaria per a contar sobre la primera part, i després de estar dominant la primera part, el Morella se’n anava al descans en un resultat advers de 1 a 0.

En la segona part, el Morella sortiria en moltes ganes a per el partit, provocant alguna que altra falta a la frontal de l’àrea rival, i minuts més tard, Jordi, que acabava d’entrar, provocaria un clar penal que Chillida s’encarregaria d’aprofitar. El marcador estava 1 a 1 i el Morella estava dominant, fins que en el minut 60 de partit, l’àrbitre expulsaria a Bellvís per doble amonestació. Malgrat aquesta expulsió el Morella seguia dominant el partit, i fruit d’aquest domini arribaria el gol que culminava al remuntada per al Morella, en una gran jugada de Jesús, deixaria sentats a dos jugadors rivals i faria una passada a Ángel, aquest amb un bon xut perforaria la porteria rival.

Quan el resultat era favorable per al Morella, el àrbitre va assenyalar un penal inexistent de Carni, per si no fora poc el penal, també l’expulsaria, deixant al Morella amb 9 jugadors. Aquest penal el convertiria l’Atzeneta, posant el marcador un altre cop en empat. Aprofitant els espais que es creen jugant en dos jugadors menys, en una passada en profunditat el conjunt local es tornaria a posar per davant en el marcador, 3 a 2. El Morella no es donava per vençut, i es tiraria a l’atac, provocant fins a 3 penals que haguera pogut pita el col•legiat del partit, no obstant no volia que els 3 punts se li escaparen al conjunt local, i per tant no els va assenyalar.

Encara així, el Morella va seguir a per el partit, i Jesús disposaria d’una clara ocasió de gol, no obstant no va tenir sort i la defensa local llençaria la pilota a córner. No va haver-hi sort, i el partit es va acabar en la segona derrota per al Morella. Derrota injusta però al fi i al cap derrota.

Esperem, que la setmana que ve a casa, el Morella tingue més sort davant el Platges d’Alcossebre.