dijous

CF Villafranca 1 - Morella FC 2

El dimecres dia 12 de Novembre, a les 21 hores, el Morella afrontava el segon derbi comarcal en menys de una setmana. Si el diumenge rebia al Cinctorrà a la Fàbrica de Giner, aquest cop li va tocar desplaçar-se fins al inexpugnable camp del Serrito.

Morella FC: Didi, Pablo, Hugo, Miguel Oscar, Ximo (Pepe Prats 61’), Soro (Pepe Meseguer 52’), Ángel, Jordi (Andreu 69’), Josele, Moles (Dolz 78’) i Jesús.

En la primera part el Villafranca va eixir a disputar el partit amb molta empenta, cosa que va propiciar que disposaren d’algunes ocasions clares per a marcar. No obstant, el Morella FC, no es va intimidar per el gran començament local i va començar a entrar en el partit i a crear ocasions. Jesús va estavellar una pilota al travesser, a més, el porter villafranquí també li va aturar un xut que es dirigia a porta. El conjunt visitant també reclamaria unes mans dintre de l’àrea visitant però l’àrbitre no va assenyalar penal. Apart d’aquestes ocasions, poc més faria el Morella en la primera part, i quan ja tothom estava pensant en el descans, López aprofità una pasada en profunditat per avançar al Villafranca amb una vaselina per damunt de Didi. Amb el cop moral que això suposava, el Morella FC se’n anava als vestidors amb un resultat advers de 1-0.

Però els morellans sabien de la importància d’aquest partit, i en la segona part van eixir en tromba. Volien els tres punts i així ho van demostrar. Primer Miguel Oscar, que aquest any s’està destapant com a golejador, en un xut des de fora de l’àrea aconseguia l’empat, minuts més tard, en una jugada molt embolicada dintre de l’àrea villafranquina, Josele aconseguia l’avantatge per al conjunt morellà. El marcador reflectia un esperançador 1-2, però el Morella, encara va disposar d’alguna ocasió més, primer Josele i després Andreu.

El Villafranca, no volia que se li escaparen els punts, i va començar a tirar-se a l’atac. Fruit d’aquestes ganes per empatar, es va veure alguna que altra entrada brusca. En part produïdes per la passivitat arbitral. Amb un parell de contraatacs, el Morella va estar a punt de tancar el marcador, però el àrbitre, va anular les jugades per uns fora de joc inexistents. A destacar, la aturada de Didi en el llançament d’una falta que haguera suposat l’empat en el marcador.

Així i desprès de 4 minuts d’afegit i de patiment, el Morella s’alçava en una important victòria. Una victòria en un camp on l’equip local encara no havia deixat escapar cap punt. D’aquesta manera el conjunt de la capital de Els Ports, es col•loca líder provisional de la segona regional, això si, amb un partit més que el invicte Peñiscola.

Aquest diumenge, el Morella finalitzarà el seu marató particular de partits al camp de l’Atzaneta, en una altra visita que es preveu molt i molt complicada per als morellans.