dilluns

Morella FC 1 - Esportiu Cinctorrà 0

Diumenge 9 de Novembre, les quatre de la tarde i el Camp de la Fàbrica Giner presentava un aspecte envidiable. El terreny de joc estava immillorable, i les grades plenes de gom a gom. Però tot tenia una explicació, a les 16:30 hores començava el derbi comarcal Morella FC-Esportiu Cinctorrà, en el que havia de ser una festa del futbol comarcal.

Morella FC: Jero, Carni (Ovidio 62’), Miguel Oscar, Pablo (Hugo 45’), Ximo, Pepe Meseguer, Àngel (Guillermo 82’), Jordi, Josele, Moles i Jesús (Andreu 70’).

Un partit, que com tots els derbis, es preveia difícil per als interessos morellans. I així va ser, el Morella disposava d’una ocasió en el primer minut, però a partir d’aquest moment les ocasions van arribar per part del Cinctorrà. El Morella FC no es feia amb el control del partit, i pareixia que el conjunt visitant havia eixit en mes ganes al terreny de joc. Així va passar el primer quart d’hora, i cap al minut de 20 de la primera part, arribaria la ocasió mes clara per al Esportiu Cinctorrà. En un rebuig dintre del àrea de Jero, la pilota acabaria impactant de manera involuntària sobre el braç de Miguel Oscar, el col·legiat va interpretar que era sancionable i va assenyalar la pena màxima.

Nager, va ser l’encarregat de llançar el penal, penal que va xutar a trencar i que se’n va anar molt per damunt del travesser . D’aquesta manera, el Cinctorrà desaprofitava una clara ocasió d’avançar-se en el marcador.

Fruit del cop anímic que suposava haver errat aquesta ocasió, però sobretot per el canvi tàctic que va portar a terme el staff tècnic morellà, el partit va canviar de color. Del Groc del Cinctorrà, al Blau i Grana morellà. El conjunt local es feia amb el control del mig del camp i sobretot de la pilota amb això començaven a arribar les ocasions per part morellana, i al minut 30 de la primera part, Àngel es trobava una pilota rebutjada fora de l’àrea i sense pensar, es va treure un xut ras i ajustat al pal que va resultar ser imparable. 1 a 0 per al Morella. Encara hi hauria alguna ocasió més per als morellans però al descans s’arribaria amb el solitari gol de Àngel.

La segona part va començar amb molt de ritme, el Cinctorrà intentava controlar el partit, mentre el Morella feia lo propi. Cap dels dos ho aconseguia, i el partit va començar a ser un partit travat sense grans jugades ni per un costat ni per l’altre.

Amb el pas del minuts, el Cinctorrà va baixar un poc el pistó, i el Morella va començar a disposar d’accions d’atacs clares, no obstant cap acabaria dintre de la porteria rival. Destacar una rematada de Josele i un llançament de falta de Jordi. El partit seguiria mol travat, i encara que els rivals volien anar a per l’empat, la defensa morellana va impedir que això passarà. D’aquesta manera, el Morella s’imposava una vegada més al Esportiu Cinctorrà.

Cal destacar, el bon rollo que va hi haure entre les dues aficions i entre els dos equips, en el que com ja hem dit abans, va ser una festa del futbol comarcal. Esperem, que aquest bon rollo sigue el mateix el proper dimecres, quan el Morella FC es desplaçarà al Camp del Serrito en el que serà el segon derbi en menys d’una setmana.