dimarts

ACD Peñiscola 2 - Morella FC 0

El diumenge 2 de Novembre, el Morella FC es desplaçava fins Peñiscola, el desplaçament es preveia molt complicat i es viatjava, sabent que tornar amb algun punt a casa seria una difícil missió.

MORELLA FC: Jero, Carni (Pablo 50´), Hugo, Monfort, Ximo (Dolz 75´), Josele, Chillida, Angel (Soro 65´), Jordi (Andreu 70´), Moles i Jesús.

El Morella va començar el partit dubitatiu, fet que aprofitava el Peñiscola per robar la pilota amb certa facilitat. Aquest fet, va fer que el Morella no poguera fer-se amb el control del mig del camp ni de la pilota. No obstant, cap dels dos equips arribava amb claredat a l’àrea rival. El primer gol va haver d’arribar en una jugada a pilota aturada, aquest gol va ser obra del Peñiscola, que aprofitant una falta lateral, un jugador local rematava al primer pal lliure de marca. D’aquesta manera el marcador reflectia un preocupant 1 a 0.

A partir del gol, el Peñiscola es va tancar daràs esperant tenir alguna oportunitat al contracop. Aquest fet, va estar a punt d’aprofitar-lo el Morella FC, que amb un xut de Jordi, enviava la pilota al travesser. Sent aquesta la millor ocasió per al conjunt visitant en la primera part. D’aquesta manera s’arribava al descans amb el resultat de 1 a 0.

En la reanudació, el Morella va eixir amb mes espenta, intentant anar al pel partit, però tots els esforços es van esvanir minuts més tard, quan el Peñiscola amb un gran gol va col·locar el 2 a 0. Un jugador peñiscolà, va engaltar un baló solt a la frontal del àrea col·locant-la per l’escaire de la porteria defesa Jero, aquest va realitzar una gran estirada però el xut va ser impossible d’aturar.

El Morella va seguir intentat aconseguir el gol que li donara esperances en el partit, i va realitzar canvis ofensius per intentar tenir més gol, no obstant el diumenge va ser un d’aquells dies en els quals les coses no volen eixir, esperem que el Morella no tingue molts més dies com aquest en aquesta temporada.

Aquest diumenge, 9 de Novembre, el Morella torna a la Fàbrica Giner, en un dels partits amb més interès dels que es viuran aquest any al camp morellà. El Morella FC s’enfrontarà al Esportiu Cinctorrà, en un partit que desperta passions per les dos parts.