dilluns

MORELLA FC 4 - CF TIRIG 0

Golejada i liderat per al Morella. Així podríem definir el debut espectacular del Morella en aquesta temporada 2008/2009.

La alineaciò del Morella fou la següent: Didac, Ximo, Ovidio, Miguel Oscar, Monfort, Guillermo (Pepe Meseguer 45'), Chillida, Soro (Angel 45'), Josele, Jordi (Pepe Prats 60'), Jesús (Carni 80'). Es va quedar sense debutar Jero, el porter suplent.

Primer partit de la temporada, davant d'un Tírig que en la primera part va gaudir d'un parell d'ocasions a baló parat, ocasions que el porter Didac va desbaratar amb dos grans intervencions. El joc estava un poc travat en els primers 25 minuts de partit, lògic al tractar-se del primer partit de la temporada davant l'afició morellana.

Tot canviaria moments després, quan Ximo, en una gran cavalcada des del seu propi camp, aniria sortejant rivals fins arribar a la línia de fons, i amb una gran visió de joc, col·locà el baló amb molta precisió per a Jesús, aquest anava a realitzar la rematada a gol quan un contrari el tirà dintre del àre, el col·legiat va concedir penal. Chillida es va encarregar d'agafar la responsabilitat del llançament, i el va executar a la perfecció enganyant al porter i aconseguint així el primer gol del Morella FC en aquesta temporada.

Abans del gol de Chillida, el Morella va tenir diverses ocasions per a inaugurar el marcador, però l'excés de ganes de marcar va fer que es desaprofitaren ocasions clares. Un cop aconseguit el gol, el Morella va jugar amb més tranquil·litat, i poc després, Soro va rebre la pilota dintre del àrea i d'esquenes a la porteria del Tirig, d'aquesta manera va poder donar-li la pilota a Jesús, que venia de cara; el davanter morellà no va fallar i va pujar el 2-0 al marcador, resultat amb el que s’arribaria al descans.

En la segona part, el Morella va sentenciar el partit ràpidament, quan en un servei de còrner Josele aconseguia rematar una pilota al fons de la xarxa , fent que el marcador reflexara un contundent 3 - 0.

A partir del minut 20 de la segona part, el Tírig, va mostrar símptomes d'esgotament físic a causa del desgast realitzant durant tot el partit, això va propiciar, que el Morella tinguera 5 o 6 ocasions molt clares per a sentenciar definitivament el partit, balons al pal, jugades dubtoses dintre del àrea del Tírig, etc.

Quan sols quedaven 5 minuts per al final del partit, una internada per la banda mol ben portada per Ovidio i Carni, va acabar en una centrada d'aquest últim, Josele s'anticipà al central i al porter i feia pujar el definitiu 4 - 0 al marcador.

D'aquesta manera l'esquadra blaugrana aconseguia una bona golejada davant la seva afició i es situava líder de la primera jornada de la lliga.