dilluns

La Jana 2 - Morella FC 3

Victoria amb sofriment del Morella al Camp de les Cometes. El Morella aconsegueix sumar 3 punts més i segueix al capdavant de la classificació.

Morella FC: Dídac, Ximo, Hugo, Miguel Oscar, Lucas (Carni 45’), Pepe Meseguer (Soro 67’), Ángel (Pablo 80’), Chillida, Jordi (Moles 45’), Josele i Jesús.

Mal començament del Morella FC en el primer partit com a visitant. El conjunt morellà sofria fins a 3 ocasions clares de La Jana en els primers 10 minuts, els balons no van acabar dintre de la porteria però en el minut 15, La Jana aconseguia el premi del gol i s’avançava en el marcador 1-0 en un gran xut des de fora de l’àrea.

A partir del gol, el Morella es despertà i va començar a arribar a l’àrea de La Jana, primer amb un gran remat de Josele que acabaria blocant el porter, després amb un parell de xuts de Chillida i finalment amb una rematada del mateix Chillida. No obstant, el baló no va voler entrar. En el minut 45 vindria la jugada més escandalosa del partit, Jesús dintre del àrea retallava a un defensor i aquest davant la impossibilitat de fer-se amb la pilota es llançava amb els dos peus per davant, impactant en les cames de Jesús i fent-lo caure, a pesar de ser un penal de llibre l’àrbitre no es va atrevir a pitar-lo. S’arribava d’aquesta manera a la mitja part.

En la segona part, el conjunt morellà eixia molt més centrat al terreny de joc. D’aquesta manera, en el minut 48, Chillida aprofitava una gran passada de Moles per a empatar el marcador amb una gran definició en el “uno contra uno”. Minuts més tard, en el 55, Miguel Oscar llançava una falta des del mig del camp, el baló portava una gran paràbola i anava dirigit a porta en un baló que no hauria de suposar cap problema per al rival, però el porter, amb una clara errada, no va aconseguir blocar la pilota acabava dintre de la xarxa, el Morella aconseguia d’aquesta manera remontar el partit.

La Jana no es donava per vençuda i en una bona jugada, remataven amb claredat a la porta de Dídac, aquest, fent gala de reflexes, enviava el baló a còrner amb una gran intervenció. Unes jugades després, en el llançament d’una falta favorable al Morella, el baló quedava mort dintre de l’àrea petita i Àngel sols tenia que espentar la pilota aconseguint així el 1 a 3. Semblava que el partit ja estava decidit, però amb una jugada per la banda, La Jana realitzava una centrada que un dels seus davanters va rematar sense oposició al fons de la porteria.

A partir d’aquest gol, La Jana es avançaria molt les línies en busca de l’empat, propiciant que el Morella disposaria d’alguna ocasió més per a sentenciar. Finalment, el Morella aconseguia aguantar el marcador i sumava 3 punts merescuts.