diumenge

Morella FC 0 - Canet 3

El diumenge 7 de septembre a la Fàbrica Giner es va disputar un partit de pretemporada que enfrontà al Morella FC amb el Canet, equip de primera regional.

El Morella començà en Didac a la porteria, Carlos “Carni”, Hugo, Miguel Oscar i Ovidio en defensa, Guillermo, Soro, Chillida, Pepe Prats i Jordi al mig del camp i en Jesús en punta.

El partit va començar molt igualat amb ocasions per als dos equips, sent el Morella el que mes perill portava en les accions ofensives. No obstant això, en una jugada amb molts de rebots dintre de l’àrea morellana el Canet es va avançar en el marcador. Encara quedarien minuts per a que tant el Morella com el Canet disposaren de diverses ocasions, però cap d’elles va entrar i es va arribar al descans amb el marcador de 0 a 1 favorable al Canet.

A la segona part l’entrenador del Morella, com es típic en pretemporada, va introduir molts de canvis i va començar la segona part en Ivan de porter, Bellvís, Hugo, Monfort i Lucas a la defensa, Pepe Meseguer, Chillida, Jordi, Dolz i Josele de centrocampistes i Moles de davanter.

El Morella va eixir un poc adormit en aquesta segona part i el Canet es va fer amb el control del partit, creant moltes ocasions de perill en diverses arribades a l’àrea de Ivan.

Una d’aquestes ocasions va acabar en còrner i el Canet va aprofitar-lo per posar el 0 a 2 al marcador. El Morella, a pesar del gol, encara va disposar d’algunes ocasions però el porter i la defensa del Canet no van deixar que acabaren en gol. Quan el partit ja estava a punt d’acabar, el Canet va aconseguir arrodonir el resultat amb un últim gol, deixant el marcador en el definitiu 0 a 3.

Així doncs, el Morella perdia davant d’un rival d’una categoria superior i ja està centrat en preparar el pròxim i últim partit de pretemporada que l’enfrontarà al Càlig, un altre equip de primera regional.