dilluns

Càlig CF 0 - Morella FC 1

El Morella Futbol Club es desplaçava el passat diumenge 14 de setembre fins al camp del Càlig per a disputar l’ últim partit de pretemporada. El partit suposava una important pedra de toc per al conjunt de la capital de Els Ports, ja que el Càlig milita a la categoria de primera regional.

El preparador morellà, Diego Boix, disposà el següent once inicial: Dídac, Carni, Miguel Oscar, Monfort, Ximo, Guillermo, Josele, Chillida, Soro, Jordi i Jesús.

La primera part del partit començà amb un mol bon posicionament tàctic del Morella, això va impedir que el Càlig arribara a l’area de Dídac, aquest control del partit, propiciava que el conjunt morellà disposara de nombroses ocasions clares per a avançar-se en el marcador. No obstant cap d’elles va perforar la porteria del Càlig i es va arribar al descans amb 0 – 0 en el marcador, però cal destacar que el domini d’aquesta primera part fou per al Morella FC.

En la segona part, el Morella formà en: Dídac, Ovidio, Miguel Oscar, Hugo, Lucas, Pepe Meseguer, Pepe Prats, Chillida, Soro, Jordi i Marc Moles.

La segona part seguia en la mateixa tònica de partit, no obstant, no tot foren bones noticies per al Morella, ja que als 10 minuts de la segona part Moles es ressentia d’una lesió i abandonava el camp, Jesús tornava a entrar en substitució seva. Aquesta posició acabaria sent ocupada per Dolz, jugador que torna a jugar progressivament després de recuperar-se d'una greu lesió soferta la temporada passada. El Morella va sobreposar-se a aquest contratemps, fent d'aquesta manera que les ocasions i el domini foren per a ells. Finalment, en el llançament d’una falta lateral, David Soro aconseguia rematar l’esfèric a l’interior de la porteria defensada pel Càlig. D’aquesta manera el marcador reflexava un, a priori sorprenent però merescut, 0 – 1.

A partir d’aquest moment el Càlig va avançar línies per intentar igualar el partit, propiciant d’aquesta manera nombrosos contraatacs morellans per sentenciar el partit. El Càlig va estar a punt d’aconseguir el seu objectiu enviant un xut al pal, però finalment el baló no va entrar i el Morella va aconseguir acabar en la porteria inbatuda i amb una victòria merescuda a domicili.

Amb aquest resultat positiu, el Morella FC finalitzava una bona pretemporada i ja esta impacient esperant l’inici de la lliga que l’enfrontarà el proper diumenge contra el Tírig al Camp de la Fàbrica de Giner.